Duurzaam

Slijtvast

15 verschillende kleuren

3 jaar garantie op graveerwerk

Eenvoudig te bestellen

Altijd veilig op stap

Een Help-ID4Adult SOS-armbandje is een mooi en praktisch armbandje waarmee je altijd veilig op stap bent. In geval van nood zijn persoonsgegevens, medische aandoeningen of allergieën meteen beschikbaar. Hiermee voorkom je vervelende, ziekmakende situaties voor jezelf, je hulpverlener en de dierbaren om je heen. De Help-ID4adults SOS-armbandjes zijn er in leuke trendy kleuren. Ze zijn duurzaam, waterbestendig en hebben een slijtvaste tekst. Bestel nu een laser gegraveerd gepersonaliseerd Help-ID4Adults SOS-armbandje.

Sport/Buitenactiviteit

Er gebeuren jaarlijks vele ongelukken tijdens het sporten. Welke sport of buitenactiviteit je ook beoefend, met een Help-ID4Adults bandje heb je alle informatie direct beschikbaar. Om je door de intensieve oefeningen/momenten heen te helpen, kan je zelfs een persoonlijke quote op het plaatje laten plaatsen. Zo voel je je altijd veilig en gemotiveerd zodra je op pad gaat.

Help-ID4Adults SOS-armbandje is eenvoudig te bestellen

Kies je favoriete kleur bandje, plaatje en door ons wordt de gewenste tekst, zoals naam, telefoonnummer(s) en eventuele andere informatie (allergieën/ medicatie), op het plaatje gegraveerd. Bestellen?