Duurzaam

Slijtvast

15 trendy kleuren

3 jaar garantie op graveerwerk

Eenvoudig te bestellen

HELP-ID4KIDS SOS ARMBANDJES

Altijd veilig op stap met kinderen

Of je nu naar het strand, de speeltuin, een attractiepark of op vakantie gaat; het zijn vaak drukke plaatsen waar je snel je kind uit het oog verliest. Het Help-ID4Kids SOS-armbandje helpt je sneller je kind terug te vinden en dat is niet alleen prettig voor jou maar ook voor je kind. Ons bandje heeft zich ook bewezen! De Help-ID4Kids SOS polsbandjes zijn er in leuke trendy kleurtjes. Ze zijn ook duurzaam, waterbestendig en hebben een slijtvaste tekst. De normale bandje zijn geschikt voor kinderen vanaf ca. 1 tot 8 jaar. De XL bandjes zijn geschikt voor 8 jaar en ouder. Bestel nu een laser gegraveerd gepersonaliseerd Help-ID4Kids SOS-armbandje.

Belangrijke medische informatie direct beschikbaar

In het geval dat je kind een allergie, ziekte of medicatie heeft is het fijn om je kind een bandje met zijn of haar gegevens te laten dragen. Iedereen die met je kind te maken krijgt zal in een opslag kunnen zien wat hij of zij nodig heeft. Zo kan je vervelende, ziekmakende situaties voor je kind voorkomen.

Help-ID4Kids SOS-armbandje is eenvoudig te bestellen

Kies je favoriete kleur bandje, plaatje en door ons wordt de gewenste tekst, zoals naam, telefoonnummer(s) en eventuele andere informatie (allergieën/ medicatie), op het plaatje gegraveerd.