Duurzaam

Slijtvast

Verkrijgbaar in Blauw en Grijs

3 jaar garantie op graveerwerk

Eenvoudig te bestellen

Altijd veilig op stap

Een Help-ID  SOS-Sportband is een mooi en praktisch armbandje waarmee je altijd veilig op stap bent. In geval van nood zijn persoonsgegevens, medische aandoeningen of allergieën meteen beschikbaar. Hiermee voorkom je vervelende, ziekmakende situaties voor jezelf, je hulpverlener en de dierbaren om je heen. De Help-ID  SOS-Sportband is verkrijgbaar in de kleuren Blauw en Grijs. Ze zijn duurzaam, waterbestendig en hebben een slijtvaste tekst. Bestel nu een laser gegraveerd gepersonaliseerd Help-ID  SOS-Sportband.

Sport

Er gebeuren jaarlijks vele ongelukken tijdens het sporten. Welke sport of buitenactiviteit je ook beoefend, met een Help-ID  SOS-Sportband bandje heb je alle informatie direct beschikbaar. Om je door de intensieve oefeningen/momenten heen te helpen, kan je zelfs een persoonlijke quote op het plaatje laten plaatsen. Zo voel je je altijd veilig en gemotiveerd zodra je op pad gaat.

Help-ID4Adults SOS-armbandje is eenvoudig te bestellen

Kies je favoriete kleur bandje, plaatje en door ons wordt de gewenste tekst, zoals naam, telefoonnummer(s) en eventuele andere informatie (allergieën/ medicatie), op het plaatje gegraveerd. Bestellen?